De app voor de
ZZP monteur is nu live!

De app zorgt er namelijk voor dat jouw administratie een stuk makkelijk gaat worden, want je kunt vanaf nu:

 

Automatisch uren bijhouden

Je bent klaar met een klus. Alle onderdelen staan op de werkbon, maar de uren weet je niet precies meer. Je wilt wel dat je gemaakte uren betaald worden. Je gaat na hoe je dag gelopen is aan de hand van telefoontjes, berichten en foto’s.

Met de Powerall Online app gaat dit bijna vanzelf. Zodra je begint met de klus start je de urenteller. En als je klaar bent, stop je de teller weer. Je geeft nog even aan wat je gedaan hebt. Zo weet je tot op de minuut nauwkeurig hoeveel je gewerkt hebt. De uren kan je uiteraard ook nog aanpassen. Halverwege wisselen van klus? De teller wisselt makkelijk met je mee.

 

Onderdelen scannen

Je bent bezig met een klus en de onderdelen zijn geleverd. Op de pakbon staan alle artikelen. Deze artikelen voeg je één voor één toe aan de werkbon in Powerall Online. Het is altijd erg veel werk, vooral met grote klussen.

Met de Powerall Online app kan dit veel eenvoudiger. Op elk onderdeel zit een barcode van de leverancier. Met de app kan je deze barcode scannen en dan staat je onderdeel gelijk op de werkbon. Als het onderdeel niet in jouw administratie staat, dan maak je hem met één druk op de knop aan. Alle gegevens worden dan vanuit de catalogus van jouw leverancier overgenomen.

 

Rit registreren

Zoek jij nu altijd in maps op hoeveel kilometer jouw rit naar de klant was? En weet je dan soms niet meer hoe je gereden hebt? Kost dat zoekwerk achteraf veel werk?

Met de Powerall Online app kan je makkelijk je rit registreren, de app berekend gelijk het aantal kilometers en je kan kiezen of je een retour of enkele reis hebt gemaakt.

 

Urenstand fotograferen

Je bent druk bezig met een spoedklus. De klant staat te wachten en wil de machine gelijk weer meenemen. In de haast, ben je vergeten de urenstand te noteren. Je belt de klant nog even na, omdat je toch de urenstand wilt hebben.

Met de Powerall Online app gaat dat niet meer gebeuren. De app helpt je herinneren om de urenstand in te vullen en heeft voor het invullen een handigheidje. Terwijl je bezig bent, kan je een foto maken van de urenstand en deze wordt dan direct omgezet in cijfers. Staan er op de foto meerdere cijferreeksen, dan kies jij welke de juiste is.

 

Overzicht van je werkzaamheden

Als monteur wil je graag weten wat je de afgelopen tijd hebt gedaan. Hoeveel uur heb ik gewerkt? Aan welke machines heb ik gesleuteld? Bij welke klanten ben ik geweest?

In de Powerall Online app kan je dit heel makkelijk in een overzicht zien. Het is heel leuk om terug te zien hoeveel uur je gewerkt hebt. Zo kan je aan het eind van de week trots terug kijken op wat je hebt gedaan.

Wil jij ook:

  • Automatisch uren bijhouden
  • Onderdelen scannen
  • Rit registreren
  • Urenstand fotograferen
  • Overzicht van je werkzaamheden

 

Klik hier om Powerall aan te vragen via de keuzehulp.

 

Heb jij Powerall Online al? Log dan in op Powerall Online en installeer de app gelijk vanaf je homescherm. De app kost niks extra!

De app voor de <br class="d-none d-lg-block"> <span class="text-primary">ZZP monteur</span> is nu live!